Pompano French Flair "Happy"Happys epilepsi tok overhånd - Verdens herligeste hund er borte for alltid fra denne jorden, men hun vil finnes i mitt hjerte for bestandig.


Om meg Familie Gjestebok Hundene Chica
Rikke

Lettblanding
Hilsener og Awards Hundevenner Rainbow Bridge Oppdateringer LenkerHappys stamtavle.

Jeg bader og klipper snute osv selv, men når kroppen skal klippes leveres Happy til Mette hos SNUTA hundeklipp på Sandaker i Oslo. Dere kan jo selv se hvor fin hun blir, men det viktigste er at hun blir tatt veldig godt vare på av Mette. Jeg valgte faktisk ut det stedet jeg skulle stelle Happy på før jeg fikk henne, det sier vel kanskje litt om hvor nøye jeg er med hvem som får lov til å håndtere henne. Jeg kan altså varmt anbefale SNUTA hundeklipp, Oslo.Happy tok bronsjemerket i lydighet etter ent klikkerkurs hos Ulvehiet. I tiden etter det har vi deltatt på 3 stevner i lydighet med elendige resultater. Våre dårlige resultater er helt og holdent min feil som fører da jeg blir ekstremt nervøs i konkurranser. Happy blir hengende langt bak meg fordi hun ikke klarer og "lese" kroppsspråket mitt som sender signaler hun ikke klarer og tyde. Vi har derfor lagt konkurransene på hylla en tid. Jeg håper å komme sterkere tilbake.
Happys historie:
Happy er født 16-06-2002 hos Lena Tellberg, Pompano Kennel, Kinna, Sverige. Hennes familienavn er Pompano French Flair.

Happys kullsøsken


23.06.2006
HAPPY HAR FÅTT EPILEPSI


Her kan du kose deg med en del bilder av verdens herligste hund:

Januar 2006

Happy og Rikke leker på Vassbonn skole

Vi har akkurat begynt å spare til utstillingsklipp. Nei da, slapp av, ikke sånn "pynte"klipp. Den vi skal ha heter Toilette-60. Vi har jo alltid hatt helt kort pels så det vil ta oss en stund å komme dit, men vi har da begynt. Nå (16/3-06) var første gangen vi begynte å forme til klippen og neste klipp blir 11.mai. Her er et helfigurbilde samt et nydelig hodebilde.

I dag er det 12.mai og Happy er igjen nyfrisert.

Det er 20.mai 2006 idag og vi er på "handlerkurs" på Ekeberg. Det er skikkelig regnevær og Happy ville derfor gjerne ta vare på sin flotte pels ved å låne capsen min :-)


ARKIVERTE BILDER:

Hennes første leveår
Bilder fra 2002 til julen 2005


Webmaster: Kathe Aastad - copyright © 2005 - 2011